Folosim cookies!

Informații livrare

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 12:00, sunt livrate in termen de 24 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 12:00, sambata si duminica, se vor livra marti. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari TEHNO SMART, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea comenzilor se face prin Fan Courier

1. GRATUIT pentru comenzile mai mari de 250 lei (TVA inclus).

2. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 250 lei (TVA inclus), se percepe o taxa de transport de 20 lei (TVA inclus). Livrarea se face cu serviciul de curierat rapid FAN COURIER .

3. Gratuit - Ridicare din magazinul TEHNO SMART Mediaș, Strada Stefan Ludwig Roth nr. 9

Durata de livrare

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Conditiile meteo nefavorabile, pot duce la intarzierea livrarilor catre anumite destinatii. 

Procesarea comenzilor in perioada sarbatorilor

In perioada sarbatorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 2-3 zile lucratoare.