Folosim cookies!

Despre noi

Tehno Smart, infiintata in anul 2008. Are ca domeniu principal de activitate comercializarea si distributia consumabilelor pentru imprimante si copiatoare, echipamente si componente IT, produselor de papetarie-birotica, mediilor de stocare magnetice si optice,  jocuri si produse aniversare.

Ofera servicii de, consultanta tehnica, servicii in garantie si post-garantie, refilare a cartuselor pentru imprimante inkjet si laserjet, servicii de laminare, spiralare si copiere documente alb-negru si color.
 Cu sediul in Medias, dispune de magazin, depozit, atelier propriu si o baza de clienti in continua crestere.
O companie dinamica, in plina ascensiune, lider pe piata Mediasului in ceea ce priveste diversitatea produselor pe care le ofera catre vanzare, reprezentative fiind în acest sens urmatoarele marci de prestigiu:helitz,pelican,faber castell,rotring,flaro,dell,epson,samsung,Xerox,hp,brother,fujitsu siemens,ibm,asus,genius,canyon,omega,gembird,A4tech
 
Activand din 2008 pe piata din MEDIAS, Tehno SMART si-a creat un portofoliu de peste 100 clienti care isi desfasoara activitatea pe teritoriul judetului, castigand respectul fiecarui concurent.
Obiectivul companiei noastre este acela de a oferi produse si servicii de calitate, o gama cat mai larga in functie de cerintele pietei, precum si preturi competitive tuturor clientilor nostri prin magazinul propriu, dar si prin reteaua de distributie.
O echipa in continua crestere, formata din 5  persoane capabile, care incearca sa indeplineasca toate cerintele clientilor nostri, astfel incat sa devenim lideri din toate punctele de vedere in domeniul nostru de activitate pe piata de desfacere a Mediasului.
Prin reteaua de distributie si magazinul propriu punem la dispozitia clientilor cel mai larg sortiment de produse, iar prin experienta acumulata in 9 ani de distributie, cele mai valoroase marci din domeniu, stocuri permanente si o servire ireprosabila.
Contactati-ne si vom onora comanda dumneavoastra imediat!